Blog

Благодарствано писмо от Мадлена лекувана с радиоаблация по повод на остеоид-остеом в глезена след две неуспешни операции


Благодарствено писмо от Мадлена лекувана  от остеоид-остеом с радиоаблация 2023г. след две неуспешни операции,едната в Германия

 

Казвам се Мадлена и моята история започна от 2019г когато започнах да имам болки и подувания в глезена. Лятото 2019 се прибирам в България тъй като живея в Германия и ми бяха направени нужните изследвания и бях диагностицирана с доброкачествен тумор в коста или така нареченото Остеоид-Остеом.Казаха ми, че не е нужно да се прави нищо ,след като е съвсем малко и можеше след време да се махне и болката да спре.През 2020г. болките вече бяха много по-силни и по-чести и затова реших пак да мина нужните прегледи и изследвания.Докторите ми казаха,че след като все още имам болки би трябвало да се оперира.През август 2020г. беше първата операция и се направи в София България но за съжаление след около 2,3 месетца осъзнахме че беше несполучлива,тъй като болките продължиха.Затова взех решение да си обърна внимание в Германия.На 04.2021 беше втората операция в Германия-операцията беще същата интервенция като в България- “изчистване” и също за съжаление беше несполучлива.Така болките продължиха и бях принудена да вземам обезболяващи всеки ден.

За мое щастие братовчедка ми се оперира при Др. Стоянов за друго заболяване, и така стигнах до него.Той ме запозна с метода за радиоаблацията и ми обясни че мога да оздравея.. 

Огромни благодарности на др. Стоянов за това, че е въвел методът на радиочестотна аблация в България и за това че, както ме излекува мен напълно, може и много други хора които страдат от същото да се излекуват. Още първите часове след действието на упойката аз нямах абсолютно никакви болки и забравих за каквато и да е болка и още тогава си изхвърлих болкоуспокояващите които приемах в продължение на почти 4год. 

 

Благодаря ви Др. Стоянов!!

22.01.2023 Без категория
About ortodoc